24 C
Skärholmen
söndag, 19 maj, 2024, 14:33:03

Nå kunder i hela 127

Över 37 000 människor bor i närhet till er verksamhet

Nischad lokalt

Post 127 är extremt nischad på lokal nivå med många invånare och verksamheter. Därför ökar också läsekretsen snabbt eftersom människor oftast har starkast intresse vad som händer och sker i deras hem och närmiljöer.

Attrahera nya kunder i annonsartikel

Marknadsföring med fokus på behov, nytta och funktion. Marknadsföringen bygger på kortfattade budskap som berättar en innehållsrik story, visar exempel, ger tips och beskriver många andra fördelar med det du erbjuder.

SEO

Till sökmotorer som Google gäller det att innehållet uppfyller optimeringskraven. Välskriven varierad text och egna bilder är två starka faktorer för möjligheter till bra indexering för att hamna högt i de organiska sökträffarna.

Fyra främsta fördelarna

- Personliga och SEO-indexerade bilder från din verksamhet.
- Nyfikenhet och kunskap ger snabbare köpbeslut.
-Reportageartiklar finns kvar så länge du önskar.
-Dra nytta av starkt allmänintresse för lokaljournalistik.

Många invånare

Inom postnummer 127 bor strax över 37 000 invånare. Främsta läsekretsen på Post 127 är de som har anknytning till Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg. Dessutom fortsätter 127- XX områdena växa.

Nyckel till kunskap

Budskapen visar och ger läsarna mer kunskap om produkten, men också ökad nyfikenhet på den. Artiklar som marknadsföring kan vara relativt korta. Till läsaren är det viktigaste att innehållet hela tiden ger väsentlig information.

Bilder

Post 127 fotograf fotar unika bilder från er verksamhet. Det ingår 3 -5 bilder i priset för en marknadsförd artikel på Post 127 Önskar du fler bilder går det att tilläggsbeställa. Bilderna får du dessutom använda i den egna verksamheten.

Få fler nöjda kunder

Beställ artikel med exponering till många invånarare i 127. Artiklarna läses även av utflyttade som fortfarande besöker de olika centrumen som finns här. Boka artikel för att beskriva utbud och få fler nöjda kunder som ökar försäljningen.

Kontakta Post 127

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial