Marknadsföring på Post 127 skapar kunskap och nyfikenhet

Därför är Post 127 en bra marknadsföringsplats

Post 127 är extremt nischad på lokal nivå med många invånare och verksamheter. Därför ökar också läsekretsen snabbt eftersom människor oftast har starkast intresse vad som händer och sker i deras hem och närmiljöer.

Inom postnummer 127 finns närmare strax över 37 000 invånare.

Främsta läsekretsen är de som har anknytning till Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg.

Men 127-xx områdena fortsätter växa. Byggandet med nya bostadsrätter, hyresrätter och studentbostäder leder till ökad inflyttning, dessutom är fler stora byggplaner på gång.

Det gör att människor och verksamheter i andra områden undersöker service och utbud som finns inom postnummer 127

Med en nischad sida som post127 kommer du som annonsör exponeras för nya människor och verksamheter som söker sig hit, men också till många av de 37 000 personerna som redan bor och verkar här.

Attrahera nya kunder i annonsartikel

Marknadsföring med fokus på behov, nytta och funktion
Tre viktigaste punkterna innehållsmarknadsföring behöver beskriva.

Marknadsföringen bygger på kortfattade budskap som berättar en innehållsrik story, visar exempel, ger tips beskriver fördelar och andra mervärden.

Det ger läsarna mer kunskap om produkten, men också ökad nyfikenhet på den. Artiklar som marknadsföring kan vara relativt korta. Till läsaren är det viktigaste att innehållet hela tiden ger väsentlig information.

Till sökmotorer som Google gäller det att innehållet uppfyller optimeringskraven. Välskriven varierad text och egna bilder är två starka faktorer för möjligheter till bra indexering och nå högt i organiska sökträffarna.

Därför ingår även 3 -5 bilder i priset för en marknadsförd artikel på Post 127, önskar du fler bilder går det att beställa.

Första januari 2019 fanns det:

37 349 invånare inom postnummer 127- xx

Fyra främsta fördelarna med annonsartikel hos Post 127

- Post 127 fotograf fotar unika bilder från ert företag.

- Välskrivna, intressanta och spännande texter leder till mer kunskap och nyfikenhet om din verksamhet.

- Det ökar chanserna att läsaren klickar in på er webbsajt, besöker eller kontaktar er på annat sätt.

- Annonsartiklar ligger kvar hela tiden på Post 127. Den hamnar dock under de nya artiklarna som publiceras. Är erbjudandet tidsbegränsat tas artikeln bort när tiden passerats.