Internetfoto Canonkamera
Fångar det unika i er verksamhet

Nyhet på Post 127

Marknadsföring i Bredäng - Sätra - Skärholmen och Vårberg
Marknadsföring i Bredäng - Sätra - Skärholmen och Vårberg

Ansvarar du för er marknadsföring och vill nå ut med budskap på ett spännande sätt i expansivt område med närmare 37 000 invånare och många verksamheter.

Artikelannonsering

Fullt pizzatryck på nyårsdagen.
Fullt pizzatryck på nyårsdagen. (Bildexempel på hur en bild kan se ut i en marknadsartikel)

På Post 127 är annonseringen väldigt annorlunda och unik. Marknadsartiklarna på sajten kommer skapas genom storytelling med fokus på bildserier som beskriver det unika i budskapen. Bilderna fotas givetvis av erfaren fotograf.

Nu när området i 127 expanderat mycket och fortsätter öka så finns kundunderlaget för ett väldigt gott näringsliv också. Därför ska du nå ut med annonser på sajten Post 127 och synas hos Post 127 läsekrets som ökar den också.

Områdesfokus

Utsikt över 127 från Vårbergstoppen

Egna närområdet har sedan urminnes tider varit något människan alltid sett som intressantast att bevaka, och som väckt starkast känslor då något händer och sker i det.

Expansiva områden

Webbplatsen Post 127 är lokaliserat i postnummer 127-xx. Sajten tar upp press och nyheter från expansiva Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg. Det är ett område med närmare 37 000 invånare och många företag och andra verksamheter.

Bygge 1 och 2 Vita Liljans Väg
Bygge 1 och 2 Vita Liljans Väg

Byggandet har varit stort och inflyttning har ökat i hela 127 området. Bara i Bredäng har 849 st nya bostäder byggts mellan åren 2014-2018. Läs tidigare inlägg:
Intressant bostadsutveckling i Bredäng

Artikelannons

Tycker du den här artikeln var ett bra exempel på en innehållsmarknadsföring så hör du av dig till Post 127 redan idag och beställer din annonsering.
En marknadsföring som exponeras till området med närmare 37 000 invånare och stort näringsliv.

Prislista och kontakt 

 

Tack för att du delar.
Häng med på Post 127 Facebooksida och få uppdateringar när nya inlägg publiceras på sajten

Kommentera

Vänligen skriv din kommentar
Fyll i namn