Radio P4 Stockholm
Radio P4 Stockholm sänder live i Skärholmens Centrum

Radiotruck och riggad scen i Skärholmens Centrum. Musik, intervjuer, debatt, uppträdande, nyheter och Stockholmstrafiken strömmade ut i etern.

Direktsändning
Direktsändning från Radiotruck

Radio P4 Stockholm med närmare 500 000 lyssnare varje dag gör kanalen till en av de största giganterna inom svensk radio. P4 levererar en allsidig samhällsjournalistik och låter lyssnarnas öron även få ett brett musikutbud.

Radio P4 Stockholm

Till dagens 40-årskalas i SKHLM bjöds det på klassisk radiokaka och kaffe. I radiosoffan från år 1977 kunde man låna hörlurar och lyssna på P4 kanalens radiohistoria.

Radiokaka
Klassisk radiokaka
Radio P4 historia
Radio P4 Stockholm historia
"Radiokaka, även kallad kexkaka, ischokladkaka, danskchokoladkaka, automobilkaka, källarkaka, radiotårta och lördagskaka, är ett bakverk. Radiokaka består av lika delar Mariekex och chokladsmet med kokosfett." Wikipedia
Annika Lantz och Lasse Persson
Annika Lantz och Lasse Persson.

På scenen intervjuades radioprofiler som Per Fontander, Lasse Persson, Ola Gäverth, Annica Lantz med flera.
Från scenen sändes även nyheter och trafikinformation.

Nyheter och trafikrapport
Nyheter och Stockholmstrafiken

Lokalreportrar

I intervjun med P4 kanalchef Andreas Miller var ämnet hur man kan behålla men också öka lyssnarantalet på kanalen. En av de viktigaste åtgärderna är att komma ännu närmare publiken, att finnas och synas bättre i lokalsamhällen med länsreportrar.

Andreas Miller
Lokalsamhället måste lyftas.

Detta har redan börjat där de senaste åren återinförts lokala reportrar på platser som Kista, Sollentuna, Vårby Gård, Södertälje och arbetet fortsätter med ännu fler orter och reportrar.

Debattpanel

Debattpanel
Debattpanel

I debattpanelen diskuterades hur massmedia framställer områden som Skärholmen och Vårberg. Panelen ansåg att media är väldigt snabba med att rapportera negativa händelser medan de positiva sakerna som sker inte uppmärksammas så ofta.

Till P4 scenen kom även Melodifestivalfinalisten Ace Wilder och uppträdde

Sveriges Radio

Tack för att du delar.
Häng med på Post 127 Facebooksida och få uppdateringar när nya inlägg publiceras på sajten

Kommentera

Vänligen skriv din kommentar
Fyll i namn