Sätra strandbad
Sätra strandbad i väntan på Beach 2017 Foto: Patric Lindén / Internetfoto

Januari, årets första månad är snart slut. Julmat och Happy New Yearskumpa gav kanske några nya extrakilon som lovades tas bort i nyårslöften om mer träning 2017

Men Beach 2017 på Sätra strandbad ligger ännu några månader bort och det gäller hålla löftet hela vägen. Släpa runt på mage likt en tunna är säkert tungt, så det gäller att köra på hela vägen om ett sexpack ska till.

 

Härligt att dagarna både blir längre och ljusare. Även om vi har en vintermånad till dagar då det börjar bli riktigt skönt att träna mer utomhus. Perfekt då att de finns sjysta utomhusgym runt om i 127.

Vid Sätra Strandbad finns ett som är enkelt att stanna till vid under joggingrundan, powerwalksvängen eller cykelturen och köra ett pass. Har du aldrig tränat i naturgym finns instruktioner hur övningarna går till.

Hur många gånger i veckan tränar du?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Sommartid har badet utöver utegym med dusch och wc även minigolfbana, grillplatser, fik och lekpark så barn kan ha skoj i gungor och klätterskepp.

Sätra strandbad tillgänglig för alla

Ramp för funktionshindrade. Foto: Patric Lindén / Internetfoto

Nere vid vattnet finns ramp så även funktionshindrade kan ta sig ett dopp.

I närhet till stranden ligger parkeringsplats hyfsat med p-möjligheter. Soliga dagar med varma kvällar fylls den dock snabbt. Fast det brukar gå kanonbra att parkera på vägen upp också.

Tack för att du delar.
Häng med på Post 127 Facebooksida och få uppdateringar när nya inlägg publiceras på sajten

Kommentera

Vänligen skriv din kommentar
Fyll i namn